3D product ontwerp voor loyalty acties

Roleaze offical Justice League 

skills

handmade

iconic

fame

Collectables Justice Leaugue voor loyalty (spaar-) acties 

 
Voor Warner Bros. ontwerpt Twisted Stranger officiële merchandise en producten voor loyalty (spaar-)acties. 
Roleaze zijn volgens de Toyetic styleguide van Warner Bros ontworpen. Deze 'tumblers' zijn simpel van vorm maar door de uiterlijke kenmerken van de helden alsnog herkenbaar. De Roleaze zijn multi inzetbaar en worden als collectables aangeboden. 

Loyalty acties

Loyalty acties zijn spaaracties die je vaak tegenkomt bij het boodschappen doen. Zo kun je sparen voor gave items of een item gratis krijgen bij een x-besteding aan boodschappen. Wanneer je een loyalty actie bedenkt spelen lage productiekosten een grote rol. Het moet gaaf zijn, maar vooral niet te duur. We zijn allemaal opzoek naar het volgende succes op flippo formaat. Simpel ontwerp met 'verrassing' element spelen een grote rol wanneer je een succesvolle loyalty actie opzet. 
 

FULL SERVICE

Wij helpen je van start tot eind met het produceren van jouw product. Naast prachtige 3D visualisaties ook de werktekeningen binnen handomdraai opgeleverd. 

 

SOFTWARE

Wij werken met Solid Works. Deze geavanceerde software stelt ons in staat uitgedachte werkttekeningen en stansen voor verpakkingen binnen een handomdraai op te leveren. 

 

GEBRUIKER

Wij denken altijd na voor wie het product bedoeld is. Geen kleine onderdelen voor de jeugd of juist zeer design waardige vormen voor volwassenen. 

 

CONTACT

Ook een unieke beursstand, interieur visualisatie of product? Neem vandaag nog contact op! 

 

TWISTED STRANGER 3D Design  ben jij de volgende?

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam